Școala noastră ne-a adus împreună, așa diverși, încrezători și dornici de a ne aduce aportul la realizarea unei schimbări. Școala Babel ne-a adus împreună din crezul că putem aduce o schimbare pozitivă, putem construi o alternativă pentru copiii noștri. Nu în ultimul rând, ne-a adus împreună pentru că ne dorim să creștem ca societate, comunitate și indivizi.

Așa cum noi am descoperit împreună – copii, părinți și formatori în egală măsură – că prin dialog și o atitudine orientată spre acțiune și soluții se poate construi, vă așteptăm și pe voi, cei care simțiți la fel, să vă alăturați. Fiecare își aduce aportul în stilul propriu, aduce ceva diferit și unic, ca o lume întreagă să poată crește.

Înființarea școlii a fost cel mai vizibil demers, însă munca noastră ca o comunitate a început cu câțiva ani în urmă și continuă să crească prin evenimente mai mici sau mai mari, dar în egală măsură importate. De la întâlniri informale între părinți, elevi și profesori, la ateliere pentru copii (adaptate pentru grupe diferite de vârstă, gândite în spiritul învățării experiențiale) și până la evenimente pluri-educaționale complexe (precum conferințe de educație și învățare destinate tuturor stakeholderilor).

Ne bucurăm dacă reușim să mobilizam și mai multă lume în acest demers sau înspre inițiative similare și rămânem deschiși la dialog cu oricine și-l dorește. Credem cu tărie că astfel putem genera schimbările pe care ni le dorim pentru generațiile viitoare și sperăm ca, având ajutorul și aportul vostru, să ne oferim energia de a merge mai departe de atât!