Comunicare-Nonviolenta

Comunicarea Nonviolentă este un principiu în care Școala Babel se regăsește și pe care dorim să îl promovăm comunității extinse printr-o serie de evenimente pe care le pregătim.

Această abordare poate fi de folos atunci când ne dorim să transformăm conflictele în experiențe de învățare, educația copiilor într-un parteneriat, dar mai înainte de toate relația cu sine și cu ceilalți în bucurie autentică. Nuanțele Comunicării Nonviolente și valențele lor sunt prezente încă din anii 80, dezvoltate fiind de doctorul în psihologie Marshall Rosenberg.

Vă invităm, astfel, la un atelier introductiv, primul dintr-o serie de două, în Comunicare Nonviolentă. Este un atelier care se potrivește atât cadrelor didactice, cât și tuturor persoanelor care își doresc să aplice acest principiu în relațiile personale cu cei din jur.

Atelierul are următoarea structură:

  • Sesiunea I: vineri, 23 februarie 2018, între orele 17:30-20:30;
  • Sesiunea II: sâmbătă, 24 februarie 2018, între orele 10:00 – 17:30

Atelierul va avea loc la sediul Școlii Babel, Spl. Tudor Vladimirescu nr. 9 / 1. Costul de participare este 150 de lei/persoană și vom oferi diplomă de participare.

Pentru înscrierea la acest atelier vă rugăm să trimiteți un e-mail cu datele de contact (nume, număr de telefon și e-mail) către manuela.murariu@babelcenter.ro, până în data de 16 februarie 2018.

Trainer: Manuela Murariu

Manuela Murariu este co-fondatoare a centrului de limbi străine Babel Center, a cărui activitate a coordonat-o până în 2015. În ultimii 2 ani și-a dedicat timp domeniilor sale de pasiune: educație pentru pace, comunicarea nonviolentă și practica yoga.

„Prima mea întâlnire cu comunicarea nonviolentă a avut loc în noiembrie 2008. Mi-a deschis o perspectivă minunată asupra potențialului experienței umane, mi-a umplut sufletul de speranță că se poate trăi mai frumos și mai armonios. De atunci am urmat mai multe formări în domeniu care mi-au revelat diverse moduri de a aduce comunicarea nonviolentă mai aproape de oamenii cu care lucrez și interacționez.”