Școala Babel, în parteneriat cu GreenFeel, te invită la o săptămână de învățare în care să răspundem, în cadrul atelierelor practice, la întrebarea “Cum ne îngrijim de dezvoltarea potențialului fiecărui copil?”.

Vom vedea cum aplicăm principiile învățării experiențiale, outdoor, în clasă și acasă.

Ateliere: L-V, 10:00 – 12:30 (facilitator: Monica Diaconu), 13:00 – 14:30 (facilitatori: Dana Istrate, Daniela Doru, Daniela Șilindean, Ana Fiț, Vlad Gogelescu) și Sâ, 11:00-12:30 (facilitator: Anca Uzun).

Numărul maxim de participanți este de 20 de persoane.

Pentru a-ți rezerva locul e necesar să completezi următorul formular de înscriere online.

Atelierele au loc în aer liber, în spațiul de grădini al GreenFeel, Str. Păstorilor, nr.20, Timișoara. Vom respecta distanțarea fizică ca măsură de siguranță.

Avem și un cadou 🙂, o sesiune online (Zoom): 18:00 – 19:30, joi, 27 aug, Fii COPIL cu visul tău – Fișă de lucru pentru lucrul cu elevii cu aspirații mari și mici, facilitator: Mirela Oprea.

Te poți înscrie la sesiunile de dimineață, cele de după-masă sau și-și. De asemenea poți opta să participi doar la sesiunea online.

Evenimentul se desfășoară pe bază de contribuție. Contribuția fiecărui participant sprijină continuarea acestei initiative, de-a lungul anului școlar. Suma pe care o recomandăm este între 75 și 300 RON în funcție de numărul sesiunilor pentru care te înscrii.

În cazul în care doriți să participați, dar vă este imposibil să contribuiți cu o sumă între 75 și 300 RON, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa contact@scoalababel.ro și vom găsi o soluție împreună.

Despre Școala Babel
Școala Babel aduce în peisajul românesc modelul olandezo-flamand al educației experiențiale, adaptându-l la programa și contextul specific local. Beneficiile acestui model sunt cercetate de mai bine de 40 de ani de către Centrul pentru Educație Experiențială al Universității din Leuven (Belgia) și sunt vizibile în școlile inovative olandeze și belgiene cu care Școala Babel a avut contact în ultimii trei ani. Educația experiențială pune în prim plan calitatea experienței copiilor la școală, dialogul autentic profesor-copil, îndreptarea spre valorile democratice, conectarea cu lumea reală.

Despre GreenFeel
GreenFeel – Grădinescu Timişoara este beneficiar al Programului de Finanțare Creştem Grădinescu, coordonat de către Institutul de Cercetare în Permacultură din România și sponsorizat de Kaufland România.
Proiectul îşi propune să creeze o comunitate în jurul activităţilor de grădinărit urban, pe un teren din zona Ronaţ, Str. Păstorilor, nr. 20.
Fundaţia Comunitară Timişoara implementează proiectul alături de partenerii săi locali: AsoP Vest, ReCult, Alergotura şi Ceva De Spus.

Înscrierea la eveniment: https://forms.gle/EdbE9vpp7MELmKSU9

https://www.facebook.com/scoalababel
https://www.facebook.com/GreenFeelTM