La Școala Babel puteți opta exclusiv pentru program scurt sau pentru program lung (doar pentru elevii Școlii Babel).

Pentru cei care optează pentru programul lung, programul de după-masă vine în continuarea celui de dimineață, păstrând aceeași atitudine față de copil și procesul lui de dezvoltare. El urmărește dezvoltarea aptitudinilor practice și dezvoltarea creativității copiilor, abilități care îi ajută să-și arate concret interesul pentru diferitele domenii din mediul ce îi înconjoară.
Copiii care sunt înscriși la programul lung și rămân la afterschool, dacă aleg, pot să participe și la unul sau mai multe opționale parte din oferta extra-curriculară a Școlii Babel.

Participarea la opționale, se face în intervalul orar de după-masă, este opțională și se efectuează contra cost. Există o taxă/lună/atelier, în funcție de opționalul ales.

Despre programul Afterschool

Programul afterschool este realizat de către o echipă de facilitatori ai Școlii Babel și este destinat elevilor Școlii Babel.
Fiecare facilitator aduce experiența proprie, pasiunile și abilitățile personale și le oferă pentru a crea un cadru propice pentru învățare și dezvoltare. Facilitatori au în vedere siguranța și bunăstarea copiilor, cooperarea în cadrul grupului și respectul reciproc, recunoașterea abilităților și intereselor copiilor. Jocurile și activitățile propuse țin cont de nevoile copiilor pentru dezvoltarea lor armonioasă. Uneori se vor juca liber, alteori vor fi provocați să iasă din zona de confort și să învețe moduri noi de interacțiune cu lumea din jur.

Taxa pentru programul afterschool pentru anul școlar 2023-2024 este 250 Euro/lună.
Detalii găsești aici.

 

Despre Opționale

Opționalele sunt ateliere pentru care pot opta toți copiii care studiază în cadrul Școlii Babel.
Aceste ateliere oferă copiilor ocazia de a se descoperi și a se dezvolta într-o direcție specifică, fie că e vorba de comunicarea în limba engleză, abilitățile de gătit, yoga, dans, karate sau pasiunea pentru tehnologie.