Liceu Babel este liceu teoretic bilingv, autorizat de Ministerul Educației cu 2 specializări: profil socio-uman și profil științele naturii. Liceul Babel este continuarea firească a Școlii Gimnaziale Babel.

Profil Științe sociale
20 tineri cu pasiune pentru înțelegerea lumii sociale, literatură, înțelegerea ființei umane (psihologie, filosofie,cultură și civilizație).

Profil Științele naturii
14 tineri cu pasiune pentru noile tehnologii, pentru mediul înconjurător și curiozitate pentru felul în care funcționează lucrurile din jur.

Profilul tânărului absolvent al liceului Babel:
O persoană echilibrată și independentă, care se orientează cu ușurință în lumea reală (profesională, academică, socială, personală) din România și Europa, se implică în comunitățile din care face parte, se dedică cu pasiune visurilor sale, ia inițiativă pentru a-și dezvolta continuu competențele.

Spațiul și ce îți oferă
Sediul Liceului Babel este pe Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 93, Timișoara, pentru anul școlar 2022-2023.
Liceeni vor avea acces la un laborator multifuncțional, bibliotecă open space, sală de sport, makerspace și sală pentru luat prânzul.
Pentru umătorul an școlar planificăm să ne mutăm într-o construcție nouă, cea de-a doua clădire a campusului Babel (zona Dumbrăvița).

Mai multe detalii găsești pe liceulbabel.ro.