Liceu Babel este liceu teoretic bilingv, autorizat de Ministerul Educației cu 2 specializări: profil socio-uman și profil științele naturii. Liceul Babel este continuarea firească a Școlii Gimnaziale Babel.

Profil Științe Sociale:

20 tineri cu pasiune pentru înțelegerea lumii sociale, literatură, înțelegerea ființei umane (psihologie, filosofie, cultură și civilizație).

Profil Științele Naturii:

14 tineri cu pasiune pentru noile tehnologii, pentru mediul înconjurător și curiozitate pentru felul în care funcționează lucrurile din jur.

Profilul tânărului absolvent al liceului Babel:

O persoană echilibrată și independentă, care se orientează cu ușurință în lumea reală (profesională, academică, socială, personală) din România și Europa, se implică în comunitățile din care face parte, se dedică cu pasiune visurilor sale, ia inițiativă pentru a-și dezvolta continuu competențele.

Spațiul și ce îți oferă:

Sediul Liceului Babel este pe strada Phoenix nr. 42, Dumbrăvița, în Campusul Babel format din 2 clădiri care acomodează elevi începând de la clasa pregătitoare până la liceu.
Liceeni au acces la un laborator multifuncțional, bibliotecă open space, sală de sport, makerspace, bucătărie și sală pentru luat prânzul.

Mai multe detalii găsești pe liceulbabel.ro.