Kinderleicht – Germana pe înțelesul copiilor

Ne jucăm și ne distrăm
Dezvoltăm toate competențele: scris, citit, vorbit și ascultat

8-11 ani
Miercuri, 16:00 – 17:30
Tarif: 250 Ron/lună (4 sedințe)

Formula de lucru potrivită va fi propusă după prima întâlnire de curs și va ține cont de nivelul diferit de competență lingvistică al copiilor.

Cursul a început și se desfășoară în perioada 6 noiembrie 2019 – 12 iunie 2020. 

Cu toate că e foarte căutată, limba germană are “faima” de a fi grea. În cadrul fiecărei întâlniri, copiii sunt încurajați să descopere frumusețea acestei limbi și să prindă încredere că sunt capabili să se descurce cu succes în această limbă.

Cursul se adresează celor care au cunoștințe de bază de limba germană și doresc să aprofundeze, să exerseze. Învățarea este una practică. Ne jucăm și ne distrăm. Dezvoltăm toate competențele: scris, citit, vorbit și ascultat.

Folosim Metoda CLIL, materiale atrăgătoare, tehnologia și pornim de la interesele specifice vârstei. Respectăm nevoia de independență a copiilor. Germana devine un instrument în plus de a descoperi lucruri interesante, abordare care crește motivațianaturală de a învăța.

Cursul este facilitat de către Daniela Stuparu, trainer senior pentru limba germană (pentru copii și adulți), fondator și coordonator al mai multor programe educaționale.

“Pornesc în primul rând de la iubirea și respectul față de copii și de la o relație de încredere pe care o putem avea, fiind parteneri în învățare. Când copilul simte acest lucru, prinde încredere, învățarea limbii germane devine foarte plăcută și asociază aceastălimbă cu o experiență pozitivă.

Rezultatul e simplu. Germana e interesantă, îndrăgită, distractivă și accesibilă. O astfel de atmosferă, internă și externă, reprezintă un spațiu sigur de achiziție a acestei limbi, dar și de a descoperi lucruri intersante din alte domenii: științe, geografie, biologie, arte, teatru, muzică, cultură generală și medicină. ” ne spune Daniela.

English Makers

Engleza cu vorbitor nativ (Jay Thorne), prin proiecte creative și conversație.

Vârsta: 8-9 ani, 10-13 ani

Orar:
Luni, 16:30-18:30 (8-9 ani)
Marti, 16:30-18:30 (10-13 ani)
Joi, 16:30-18:30 (8-9 ani)

Cost: 275 Ron/4 ședințe

Fiecare copil va avea ocazia să dea glas propriei imaginații, să confecționeze, să meșterească, să experimenteze.

Zicala “nu știi ce poți să faci până când nu încerci” e cheie în toate activitățile desfășurate în MakerSpace, fie că e vorba de crafting, construit, multimedia, design sau alte proiecte creative.

Programul se desfășoară integral în limba engleză și este coordonat de către Jay Thorne. Vorbitor nativ de limba engleză, cetățean britanic, Jay are o experiență de peste 18 ani în domeniul educației. Copiii apreciază deschiderea lui, calmul și simțul umorului. Cu fiecare sesiune ei își dezvoltă vocabularul, își exersează pronunția și învață numeroase expresii prin implicare creativă.

Pentru toate aceste motive și multe altele, English Makers e unul dintre cele mai îndrăgite și longevive programe ale Școlii Babel.

Sâmbăta creativă

Creativitatea exprimată și explorată în toate formele ei, alături de facilitatori ai Școlii Babel

Vârsta: 8-10 ani, 11-14 ani

Orar:
Sâmbătă, 10:00 – 13:00 (8-14 ani)

Cost: 175 Ron/zi

Cel mai nou curs al Școlii Babel e conceput pentru a dezvolta potențialul creativ nativ al fiecărui copil. Când sunt mici copiii cântă, dansează, inventeză, experimentează, creează adevărate universuri inspirate din imaginația proprie, toate acestea în mod natural. Cu timpul însă dacă această voce creativă nu își găsește locul și nu este ascultată ea începe să se stingă și odată cu ea și capacitatea copilul de a gândi în afara constrângerilor, de a găsi soluții la probleme complexe și de a se exprima autentic.

Sâmbăta creativă este răspunsul nostru pentru a crește adulți creativi, vizionari, autonomi care să își aducă contribuția în societate.