English Makers

Engleza cu vorbitor nativ (Jay Thorne), prin proiecte creative și conversație.

Vârsta: 8-10 ani, 11-14 ani

Orar:
Luni, 16:30-18:30 (8-10 ani)
Marti, 16:30-18:30 (11-14 ani)
Joi, 16:30-18:30 (8-10 ani)

Cost: 275 Ron/4 ședințe

Fiecare copil va avea ocazia să dea glas propriei imaginații, să confecționeze, să meșterească, să experimenteze.

Zicala “nu știi ce poți să faci până când nu încerci” e cheie în toate activitățile desfășurate în MakerSpace, fie că e vorba de crafting, construit, multimedia, design sau alte proiecte creative.

Programul se desfășoară integral în limba engleză și este coordonat de către Jay Thorne. Vorbitor nativ de limba engleză, cetățean britanic, Jay are o experiență de peste 18 ani în domeniul educației. Copiii apreciază deschiderea lui, calmul și simțul umorului. Cu fiecare sesiune ei își dezvoltă vocabularul, își exersează pronunția și învață numeroase expresii prin implicare creativă.

Pentru toate aceste motive și multe altele, English Makers e unul dintre cele mai îndrăgite și longevive programe ale Școlii Babel.

Sâmbăta creativă

Creativitatea exprimată și explorată în toate formele ei, alături de facilitatori ai Școlii Babel

Vârsta: 8-10 ani, 11-14 ani

Orar:
Sâmbătă, 10:00 – 13:00 (8-14 ani)

Cost: 175 Ron/zi

Cel mai nou curs al Școlii Babel e conceput pentru a dezvolta potențialul creativ nativ al fiecărui copil. Când sunt mici copiii cântă, dansează, inventeză, experimentează, creează adevărate universuri inspirate din imaginația proprie, toate acestea în mod natural. Cu timpul însă dacă această voce creativă nu își găsește locul și nu este ascultată ea începe să se stingă și odată cu ea și capacitatea copilul de a gândi în afara constrângerilor, de a găsi soluții la probleme complexe și de a se exprima autentic.

Sâmbăta creativă este răspunsul nostru pentru a crește adulți creativi, vizionari, autonomi care să își aducă contribuția în societate.