Olandeza Express

Îți plac limbile străine? Îți surâde să adaugi la CV-ul tău un element deosebit? Te invităm să înveți limba olandeză – un pașaport pentru o mulțime de oportunități!
Vino într-o călătorie lingvistică pe durata unui an, pentru atingerea competențelor la nivelul A2, nivel pe care poți să îl certifici prin examenele internaționale CnaVT (Uniunea pentru limba olandeză).

Vârsta: de la 12 la 100 de ani

Orar:
Luni, 17:00-19:00

Cursul se desfășoară pe durata a 10 luni cu câte o întâlnire/săptămână, se adresează tuturor celor interesați cu vârsta peste 12 ani.

Sesiunile au loc în fiecare zi de luni, în intervalul orar 17:00 – 19:00, la Școala Babel (Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 93, Timișoara).

Cost:
Elevi, studenți: 150 RON/lună, respectiv 1.500 RON/an
Adulți: 250 RON/lună, respectiv 2.500 RON/an

*Plata se face lunar sau integral cel târziu în săptămâna precedentă începerii cursului. Cursul se achită pe baza proformei sau facturii, prin transfer bancar sau cash/POS la secretariatul școlii.

Cursul este dedicat începătorilor și propune o abordare fresh, bazată pe principiile învățării prin experiențe. La finalul fiecărei săptămâni vei putea vedea rezultatele și progresul, în condițiile alocării a minim două ore pe săptămână pentru exersare.

Cursul va începe din 11 noiembrie (2019). Nr. minim de participanți: 7 persoane.

Cursul este facilitat de către Monica Diaconu – Membru fondator Școala Babel, Profesor de limbi străine.

„Predau limba olandeză din 2003 fiind pasionată 100% de ceea ce înseamnă cultura și modul de viață olandezo-flamand. Metoda de învățare a limbii olandeze – bazată pe conversație și ascultare, experimentare și multă bucurie – a fost aplicată și pentru studiul altori limbi străine în cadrul Babel Center, centru de limbi străine pe care l-am co-creat și coordonat până în 2016. Deși acum lucrez majoritatea timpului cu copiii, am decis să continui împărtășirea bucuriei învățării limbii olandeze cu toți cei ce doresc o provocare și deschiderea unor noi orizonturi. Vă aștept cu drag din 11 noiembrie.”