Dream Management – curs online

E absolut minunat să fii în căutarea unui vis sau să ai deja unul. Dar știi ce e chiar și mai fain de atât? Să lucrezi la el și să îl transformi ușor-ușor în realitate. Vino în gașca noastră de tineri care încearcă ceva pe bune, nu doar vorbesc despre planurile lor. Prin tot felul de activități practice, vei fi ghidat/ă să-ți clarifici visul, să identifici și să dai la o parte potențialele obstacole, să faci planul în pași mici și chiar să-l duci la capăt alături de oameni care vor să te susțină în acest demers.

Nu promitem realizarea oricărui vis, dar te asigurăm de o experiență de viață utilă, de reflecții multiple, de o serie de momente de autocunoaștere și de o comunitate dornică să te susțină.

Vârsta: 14-19 de ani

Orar: miercuri, 19:00-20:00

Cursul va începe din 17 noiembrie (2021). Nr. minim de participanți: 7 persoane

Cursul se desfășoară cu câte o întâlnire/săptămână, se adresează tuturor celor interesați cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani.

Sesiunile au loc în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 19:00 – 20:00, online.

Cost: 150 RON/lună

Vezi formularul de înscriere: https://forms.gle/92outNCc2ne8Rx2G8.

*Plata se face lunar cel târziu în săptămâna precedentă începerii cursului. Cursul se achită pe baza proformei sau facturii, prin transfer bancar.

Cursul este facilitat de către Anca Uzun – Dirigă & Consilier educațional.

„Îmi aduce bucurie și satisfacție grozavă să văd tinerii înflorind cu provocări, întrebări și vise spre care lucrează.
Mă folosesc de experiența mea de trainer, dirigă și consilier educațional ca să îi sprijin să reflecteze, să găsească strategii și instrumente care funcționează pentru ei personal, să gândească critic și creativ, să acționeze.
Cu franchețe, umor și o orientare spre soluții, am încredere că vom face echipă bună împreună.”