Victor Dragoș

victor-dragos

Sunt Victor Dragoş, tată îndrăgostit de 2 fiice minunate, iar în timpul liber – actor, regizor şi entuziast implicat în diferite proiecte artistice, sociale şi educaţionale.

Monica Diaconu

monica-diaconu

Cum aș putea să le cer copiilor să zboare dacă eu însămi aș renunța să zbor? Rămân mereu încrezătoare în puterea fiecăruia dintre noi de a ne dărui lumii cu ceea ce avem mai bun. Pasionată de învățare, am ajutat la co-crearea unor vise frumoase în educație (în rolul de co-fondator Babel Center și Babel Education) și continui cu entuziasm pe acest drum prin Școala Babel.

Ioana Istrate (Hunyadi)

ioana-istrate

Sunt un om căruia îi place armonia. Mă gândesc mult la cei din jurul meu și caut soluții alternative prin care pot să îi sprijin în proiectele lor. Mă implic activ și trăiesc cu acea convingere că împreună putem face totul mai bine – cooperând, înțelegându-ne, experimentând, descoperind, empatizând.

Manuela Murariu

manuela-murariu

Entuziastă și bucuroasă să făuresc împreună cu alți oameni proiecte care contribuie la o lume sustenabilă și mai armonioasă.

Andreea Iager-Tako

andreea-iager-tako

Sunt un voluntar convins, dezvoltat datorită tuturor acestor experiențe într-un manager cultural, cu background în psihologie, marketing, resurse umane și dezvoltarea de întreprinderi sociale. De curând sunt și mama unui băiețel minunat care mă învață și că toată munca mea uneori nu contează, ci faptul care contează cel mai mult este să FIM! Să fim împreună, în adevăratul sens al cuvântului.

Adrian Șilindean

adrian-silindean

Avocat, lucrez în domeniul juridic, sunt pasionat de călătorii, motociclism, lectură, fotografie. Îmi place să explorez lumea pe două roți, deseori și în spatele obiectivului. Cred în importanța cultivării gândirii critice și a dezbaterii.

Daniela Șilindean

daniela-silindean

Profesor, critic de teatru, traducător. Lucrez în domeniul educației de treisprezece ani și mă bucur de fiecare experiență nouă, de fiecare întâlnire prilejuită de învățare formală sau non-formală. Sunt pasionată de teatru și de lumile aflate dincolo și dincoace de scenă. Îmi plac provocările pe care le aduc traducerile de texte literare, îmi place să plonjez în poveștile care răsună din paginile lor.

Carmen Proteasa

carmen-proteasa

Cred în puterea educației cu toată forța. Sunt doctorandă în Științele Educației, dar mai presus de toate, sunt pasionată de lucruri care stimulează gândirea, reflecția și starea de bine a fiecăruia dintre noi. Mă alătur Școlii Babel cu dorința de a-i ajuta pe copii să își explice lumea în care trăiesc și să descopere potențialul din ei.