Comunicare Nonviolenta

Comunicarea nonviolentă

Comunicarea nonviolentă este un instrument de relaționare al cărui nume este inspirat de spiritul  mișcării noviolente inițiată de Mahatma Gandhi în India.

Conceptul a fost dezvoltat de doctorul în psihologie Marshall Rosenberg, în anii ’80. De atunci a fost răspândit în toată lumea către oameni care și-au dorit să își transforme conflictele în experiențe de învățare, educația copiilor într-un parteneriat, dar înainte de toate relația cu sine și cu ceilalți în bucurie autentică.

Vă invităm la o sesiune în care să descoperim o altă perspectivă asupra experienței vieții și să ne familiarizăm cu conceptul de Comunicare nonviolentă și cu aplicațiile acestuia:

Introducere în comunicarea nonviolentă

Atelierul se adresează cadrelor didactice, părinților, educatorilor, oricărei persoane care își dorește să aducă mai multă armonie și bucurie în viața sa și a celor din jur.

Structura atelierului:

  • Sesiunea I: vineri, între orele 17:30-20:30;
  • Sesiunea II: sâmbătă, între orele 10:00 – 17:30

Date următoare:

  • 20 și 21 aprilie 2018

Atelierul va avea loc la sediul Școlii Babel, Spl. Tudor Vladimirescu nr. 9 / 1. Pentru participarea la atelier sugerăm o donație cuprinsă într 75 – 150 de lei/persoană, sumă care susține evenimentele următoare organizate în cadrul școlii.

Pentru înscrierea la acest atelier vă rugăm să trimiteți un e-mail cu datele de contact (nume, număr de telefon și e-mail) către manuela.murariu@babelcenter.ro, până în data de 16 februarie 2018 pentru atelierul din februarie, respectiv 16 martie pentru cel din martie.

Trainer: Manuela Murariu
manuela-murariu-trainer-comunicare-nonviolenta
Manuela Murariu este co-fondatoare a centrului de limbi străine Babel Center, a cărui activitate a coordonat-o până în 2015. În ultimii 2 ani și-a dedicat timp domeniilor sale de pasiune: educație pentru pace, comunicarea nonviolentă și practica yoga.

„Prima mea întâlnire cu comunicarea nonviolentă a avut loc în noiembrie 2008. Mi-a deschis o perspectivă minunată asupra potențialului experienței umane, mi-a umplut sufletul de speranță că se poate trăi mai frumos și mai armonios. De atunci am urmat mai multe formări în domeniu care mi-au revelat diverse moduri de a aduce comunicarea nonviolentă mai aproape de oamenii cu care lucrez și interacționez.”