Ziua Liceului Babel pe 6 aprilie 2024

Ziua Liceului Babel pe 6 aprilie 2024

Un eveniment deschis viitorilor liceeni și părinților lor

Ziua Liceului Babel reprezintă o oportunitate unică pentru elevii de clasa a VII-a și a VIII-a, împreună cu părinții lor, de a explora oferta academică și facilitățile de top ale Liceului Babel. Vă oferim șansa de a întâlni cadrele didactice dedicate și de a vă familiariza cu principiile noastre educaționale, care pun bazele succesului academic și personal al fiecărui elev.

Participare și înscriere

Participarea la eveniment este gratuită și necesită înscriere prealabilă prin completarea formularului disponibil la adresa: https://bit.ly/ZiuaLiceuluiBabel 

Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie, în Campusul Babel de pe strada Phoenix nr. 42 începând cu ora 10:00.

Un liceu modern gândit pentru viitor

Campusul nostru, inaugurat în toamna anului 2023, este conceput să răspundă nevoilor educaționale ale generației următoare. Elevii se bucură de acces la laboratoare multifuncționale, o bibliotecă open space, sală de sport modernă, makerspace și spațiu de dining – toate create pentru a încuraja curiozitatea, colaborarea și învățarea practică.

Misiunea noastră: pregătirea elevilor pentru viitor

Cum ne asigurăm că elevii sunt pregătiți pentru provocările viitoare? La Liceul Babel, adoptăm o pedagogie experiențială și oferim un mediu sigur pentru explorare și dezvoltare personală. Promovăm dobândirea de competențe practice esențiale, de la prim ajutor la educație financiară și antreprenoriat, pregătindu-i astfel pe tineri pentru o lume în continuă schimbare.

O comunitate cu inspirație și inovație

Liceul Babel este mai mult decât o instituție educațională; este o comunitate energică, formată din pedagogi experimentați, profesori inovatori și mentori din diverse domenii profesionale. Toți membrii comunității noastre sunt dedicați inspirării elevilor de a descoperi și urmări pasiunile care le vor defini viitorul.

Despre Liceul Babel

Liceul Babel și-a deschis porțile în 2022 cu 34 de elevi în clasa a IX-a și a fost creat din motivația de a oferi un ecosistem complet care să permită accesul la o educație ce respectă principii și valori esențiale: colaborare, empatie, creativitate, curiozitate, experiențe reale de învățare. Echipa de profesori a Liceului Babel lucrează îndeaproape cu parteneri olandezi și belgieni, specialiști în Învățare Experiențială și Învățarea Științelor bazată pe Investigație.

Liceul Babel oferă tinerilor posibilitatea de a alege între două specializări: profil Științe Sociale și profil Științele Naturii și oferă burse de studiu și sociale pentru ambele specializări. Pentru mai multe detalii despre înscrierea la Liceul Babel, vă rugăm să consultați www.liceulbabel.ro

La finalul liceului, elevii vor susține examenul național de Bacalaureat, care le va permite accesul la universități din țară și străinătate.