Cum a fost anul 2022 la Babel

Cum a fost anul 2022 la Babel

Anul 2022 își ia încet rămas bun de la noi, iar gândurile ne poartă la momentele pe care le-am petrecut împreună, zi de zi, la Babel Școală și Liceu.  Cu multă emoție și recunoștință pentru că trăim într-o comunitate atât de frumoasă, activă și implicată, ne pregătim pentru un An Nou împlinitor în care să ducem misiunea noastră mai departe, aceea de a transmite din valorile educației experiențiale cât mai multor copii, profesori și părinți.

Este uimitor cum, privind înapoi, amintirile par mai vii ca niciodată, cu senzația intensă că totul abia s-a întâmplat. Abia ce am turnat fundația pentru clădirea nouă, abia ce am îngropat mesajele pentru viitor, abia ce am făcut schimb de experiență cu colegii din Amsterdam și Istanbul… Pesemne, zicala „timpul trece repede atunci când te distrezi” ni se potrivește și nouă.

Desigur, a fost multă voie bună în acest an, dar mai mult decât atât, au fost lecții învățate, creștere, visare, eforturi, implicare, loialitate, determinare, iubire, empatie. Lista poate continua la nesfârșit.

Pentru anul 2023, ne dorim și vă dorim sănătate și mult entuziasm pentru toate proiectele care vor veni, căldură în suflete și armonie.

Vă lăsăm în compania unui colaj de imagini surprinse de-a lungul anului 2022 și vă mulțumim din suflet că ne-ați fost alături!

La mulți ani!